Dinamični rock dvojac Gatuzo sa spotom za svoj novi singl “Budi glasniji” spreman je za još jedno osvajanje publike i kritike. Već nakon prvih taktova pjesme i kadrova spota, jasno je kako će njihov novi hit preko noći preuzeti radijski i televizijski eter te još jednom pokazati kako su dečki iz Gatuza predodređeni za velike stvari.

Snimatelj i režiser glazbenog spota”Budi glasniji” je Stanko Herceg, s kojim su surađivali i na maštovitom videu “Oni govore”, za koji su zaradili i nominaciju na Danima hrvatskog filma u kategoriji “Glazbeni spotovi”. Spot “Budi glasniji”sniman je u ranu zoru na zagrebačkim ulicama, a kako pjesma poziva na to da se bude glasniji, tako su se i Šiljo i Goran derali iz svega glasa te pokazali iskren bunt prema gradu koji se tek budi. Eksplozija bunta vidljiva je na samom kraju spota u njegovom neočekivanom finalu. Montažer, dizajner efekata i kolorist slike Darko Vraćevič – Dac odradio je odličan posao i Zagreb prikazao kako dostoji – urbano, kulturno i sa stilom.

Pjesmu možete naći na njihovom trećem studijskom albumu “Gdje idemo” nominiranom za Porina u kategoriji najbolji alternativni album.